Go to top
FAQ
Често задавани въпроси

Софтуер за управление на проекти

Какво представлява софтуерът за управление на проекти?

Софтуерът за управление на проекти позволява на нашите клиенти да следят напредъка на поставените задачи, да добавят нови, да следят часовете, оползотворени от асистентите за изпълнение на различни задачи и т.н.

Как получавате достъп до софтуера?

При зададен проект от Ваша страна, ние Ви създаваме имейл адрес (име@virtualteameu.com) и парола, която след това може да промените в акаунта си.

Кой друг ще има достъп до проекта?

Вие, членове на екипа Ви и виртуалният асистент/и от наша страна.

Как се създава проект?

Вашата идея за проект, която е началото на нашето партньорство, развиваме съвместно, за да проследите стъпките. Всеки следващ проект може да създавате сами по следния начин:
Клик на New Project в левия панел, избиране на име за проекта, времетраене, часове и т.н., след което избирате Create Project.

Как се добавя задача към проект?

Принципът на работа на софтуера е като папка на персоналния Ви компютър - всеки проект си има име, а в него - съответните задачи. За да добавите задача, изберете бутона New Task в левия панел. От менюто, което се появява, изберете към кой проект принадлежи задачата, ограничена ли е с краен срок, описание, файлове и т.н.

Как се редактира вече създадена задача?

Изберете проекта, в който се намира задачата за редакция и кликнете върху нея. Ще се отвори нов прозорец с всички детайли по задачата (име, краен срок, бюджет, описание…) и бутон за редактиране, който трябва да натиснете. Нанесете всички промени, които желаете и натиснете бутона Update Task.

Получавам ли известие, когато е създаден нов проект, нова задача или текущата задача е редактирана?

Да, софтуерът ни за управление на проекти поддържа функция имейл известия. Ще получавате такова при всяко от гореуказаните действия. Ако прецените,те могат да бъдат отменени.

Как се прикрепят файлове към задача?

Файлове с разнообразни формати могат да бъдат прикрепяни към нови или съществуващи задачи. Когато създавате нова задача, кликнете върху бутона Choose Files и изберете файл от компютъра си. Същото се отнася и за съществуваща задача, когато кликнете върху Edit Task.

Как дадена задача да бъде маркирана като приключена?

Навигирайте до страницата на дадения проект, в който се намира задачата. Намерете задачата и поставете мишката върху нея, за да се появи менюто за управление на задачата. Изберете отметката в зелено и задачата ще бъде обозначена като успешно приключена.

Как се променя реда, в който се показват задачите в даден проект?

Когато сте на страницата на дадения проект, кликнете на бутона Sort Tasks. Ще се появи меню, с помощта на което може да подреждате задачите по:
коментари (задачи, които имат коментари);
дата на създаване;
краен срок на задачата;
текущи редакции;
име.

Как дадена задача да бъде преместена в друг проект?

В случай че имате повече от един активен проект, може да премествате задачи от един в друг като отворите дадената задача, кликнете върху бутона Edit Task, изберете новия проект, преместите задачата и запазите промените.

Имате още въпроси?

Потърсете ни!

Уеб сайта използва бисквитки. За да продължите да използвате сайта, моля да се съгласите с употребата им. Повече информация

Бисквитките на този сайт са включени, за да ви дадем най-доброто потребителско изживяване.

Затвори