Go to top
projects
За нас
Kои сме ние

Разполагаме с бързина |компетенции |умения

Благодарение на дългогодишния ни опит и участието ни в разнообразни проекти, ние знаем как да използваме Вашите най-ценни ресурси – времето и средствата, по най-ефективния начин.

Вие определете целите, които да постигнем заедно, а тяхното изпълнение е наш приоритет.

Професионализъм
Информираност
Бързина
Научете

Повече за нас

Създаването на платформата за виртуална асистенция е през 2018 г. Нейните основатели притежават дългогодишен индивидуален опит в области като обработка на данни, уеб проучвания и обслужване на клиенти.

Професионалният ни екип се състои от специалисти с широк експертен профил и отдаденост. Умението им да съчетават типа услуга с потребностите на клиента и изискването за време е основополагащ фактор за качество на услугата на благоприятни цени.

Подходът ни отговаря на съвременните потребности от надеждна, ефективна и навременна помощ за всяко начинание в индивидуален или бизнес контекст съобразно областите, изброени по-горе. Модерните технологии и възможностите на цифровото пространство допринасят за резултата.

Конфиденциалността и сигурността на информацията, свързана с клиентите на платформата, е основен приоритет и ръководен принцип на нейния екип.

Изберете Нас за Вашите конкретни потребности и заедно ще намерим точното решение!

28

проекта

22

клиента

12

асистента

1278

чаши кафе

Те довериха проектите си на нас

Клиентите за нас

Сътрудничеството ни с екипа ви продължава и до днес. Благодарение на бързите ви и навременни реакции винаги спазваме крайните си срокове и успяваме да изпълним всички задачи.
И. Иванов
Благодарение на професионалната ви компетентност, успяхме да стартираме проекта си и да го развием по план.
Мария Петрова

Уеб сайта използва бисквитки. За да продължите да използвате сайта, моля да се съгласите с употребата им. Повече информация

Бисквитките на този сайт са включени, за да ви дадем най-доброто потребителско изживяване.

Затвори